Spinning

V tomto programu pro indoor cycling se pojí novátorský a nezaměnitelný design stacionárního kola, vydatné a vzrušující cvičení, bohaté znalosti v cyklistice a zkušení, motivující instruktoři - tyto prvky jsou základním stavebním kamenem prvního a dnes nejrozšířenějšího programu na světě pro skupinový indoor cycling - Spinning. Do České republiky se dostal Spinning v roce 2000. Důvodem, proč je Spinning program natolik oblíben a rozšířen, je unikátním způsobem propracovaná metoda cvičení, přesná specifikace jednotlivých cvičebních postupů a kombinace těchto faktorů se zkušenými instruktory.
Spinning lekce prospěje každému, kdo se chce dostat do formy, kdo se připravuje na venkovní cyklistický závod nebo se jen chce nabudit, pobavit a vychutnat pospolitost při skupinové jízdě.
spining



Základy Spinning programu tvoří pět stylů jízdy:
Recovery - aktivní regenerace
Endurance - pálení tuků
Strength, Interval - zlepšení kondice
Race day - závod, maximální zátěž
spining
Cyklistický program Spinning vás posílí, pobaví a výsledky se brzy dostaví. Se Spinning programem se vydáte na různé cesty, od taneční party na Ibize k výšlapu v Alpách během Tour de France. Na Spinning lekcích uvidíte, jak opravdoví atleti využívající nejnovější technologie jezdí bok po boku s novými účastníky. Spinning lekce prospěje každému, kdo se chce dostat do formy, kdo se připravuje na venkovní cyklistický závod nebo se jen chce nabudit, pobavit a vychutnat pospolitost při skupinové jízdě.

Co Vás čeká při lekci indoor cyclingu Spinning
Jestli jste nikdy nebyli na lekci indoor cyclingu Spinning, je dobré to sdělit Vašemu instruktorovi, který Vám upraví sedátko a řídítka pro Vaši bezpečnou a radostnou jízdu. Poněvadž je Spinner kolo sestaveno tak, aby vyhovovalo všem tvarům, velikostem a výkonům, je bezpečnost velmi důležitá. Instruktor rovněž vysvětlí všech pět hlavních pohybových sestav, které se provádí během lekce. Tyto sestavy jsou základem indoor cycling programu Spinning. Choreografie lekcí indoor cyclingu Spinning se odvíjí podle hudby a Spinning instruktor je občas vede s mikrofonem, kdy pravidelně střídá polohu rukou a rytmus. Lekce Spinning trvá obvykle 40 - 60 minut.

Výbava pro jízdu
Doporučujeme vzít si pohodlné oblečení jako šortky, triko, ve kterých se budete cítit uvolněně. Aby Vaše jízda byla ještě pohodlnější, radí pan Krmíček vzít si šortky s vycpávkou a trika zachycující pot a dále uvádí: "cyklistická obuv není nutná, avšak pro skutečný zážitek z jízdy na kole se velmi doporučuje. A proč cyklistická obuv? Protože je pevná a umožňuje tak jezdci šlapat do pedálů s větší silou". Zároveň také radí vzít si s sebou ručník a hodně vody.

Přínosy indoor cycling programu Spinning

Při klasické hodinové lekci indoor cyclingu Spinning spálíte přibližně 450 kalorií; je to vynikající způsob, jak zůstat ve formě. Rovněž posílíte nohy a dáte jim ladný tvar a pevné svaly. Jako každé posilování, tak i indoor cycling Spinning je skvělý způsob, jak zvýšit Váš metabolismus.

Komentáře

Top články

Vaše dotazy

Typy ženského orgasmu

Submisivita a dominance ve vztahu