Sex v autě

Jistě každý z nás má nějaké touhy a sny, které by chtěl uskutečnit. O některých ví, že je nikdy neuskuteční, protože nemá s kým a nebo k tomu nemá ten správný nástroj. Obojí však potřebuje k milování v autě. Bez auta to nejde a když už auto má, tak bez partnera neuskuteční nic. Sex v autě asi není nic moc výjimečného. Ale zkusme se zmínit o tom, jak to s tím milováním v autě vlastně je.


Američané se milují v autě

Neustále nám je ze všech stran předhazovaná Amerika. "Tam to dělají takhle, tohle mají lepší atd." Snad by se zdálo, že v Americe určitě i motor auta vrčí jinak. A představte si, že americké ženy svůj první milostný zážitek prožily právě v autě. Na jednu stranu si říkám, proč ne. Jejich auta byla snad vždycky dost velká a prostorná, zatímco ta naše, jsou velká snad až teď. Navíc v Americe má řidičský průkaz každý druhý student a následně mu jeho rodiče pořídí nějakou tu "plechovku," aby si mohl vyrazit s kamarády na výlet. K tomu je ta "plechovka" tak velká, že první co si řekne majitel auta je: "Konečně nebudu řešit, kde svou partnerku pomiluji." A tak jí odveze na první odlehlé místo, nejlépe s bezva výhledem na osvětlený New York a jen tak mezi řečí a vášnivým polibkem sklopí sedačky. První milování je dokonáno a dílo je perfektní. Jeho partnerka se potom ve škole pochlubí svým kamarádkám, že o "to" konečně přišla a navíc v tom ač starém, ale naleštěném a prostorném bouráku.
Sexuologové v USA tvrdí, že v meziválečném období byla v autě zplozena celá jedna americká generace. Byl to Ford - T. Sice to auto bylo dost malé, ale bylo první, které si mohl dovolit snad každý.

Česká žena žádá pohodlí

U nás je to trochu jinak. České ženy se nejvíc poprvé milovaly venku přírodě, nebo ve vypůjčeném bytě. Ani se tomu nedivím. Vezmeme-li v úvahu, že auto u nás moc mladých lidí nevlastní a když ho vlastní, tak většinou už mají i nějaký ten byteček, který je pro první milování daleko lepší, než auto. To je ovšem ta část populace, kterou rodiče dostatečně finančně dotují. Ti kteří auto mají a byt ne, tak si s tím autem jednoduše dojedou tam, kde na ně čeká nějaké to přístřeší.
Většina českých žen se nebrání mazlení a vzrušování se v automobilu. Ale když má přijít na věc, tak si raději vystoupí. Přece jen je asi příjemnější opřít se o kapotu auta a užívat si bez toho, že by jste museli proplétat nohy skrz volant, nebo se neustále vyhýbat řadící páce. Jednoduše na sex v autě asi není česká žena stavěná. Pro ní je daleko romantičtější, když už má dejme tomu přijít o panenství, vzít s sebou přikrývku a pomilovat se před autem na louce.

Od auta raději neodcházet

Je pravda, že pokud se rozhodnete milovat někde v přírodě, tak tam raději dojděte pěšky, nebo si auto nechte velice blízko sebe. Zloději aut velmi rychle pochopili, že stojící auto u lesa je perfektní cíl. Pár, který se mezi stromy věnuje svým hrátkám horko těžko stihne doběhnout k právě nastartovanému vozu. Než si vůbec uvědomí, že ten zvuk motoru patří jeho autu, tak už je zloděj dávno za zatáčkou a dlouze se raduje s dokonale odvedené práce. V tom lepším případě se vám stane, že po super sexu v přírodě vám chybí v autě rádio. A tak si možná řeknete, že to milování venku bylo krásné a společně ruku v ruce kráčíte k vašemu vozu, jenomže tu nádheru rázem zakalí vykradené auto. Za to, to asi nestojí. Nedej bože, nechat v autě všechny doklady a peníze.

Když příroda zavolá

Je málo lidí, kteří by sex v autě vysloveně vyhledávali. Ale stane se, že to jednoduše nejde vydržet. Rozum vypíná a tělo neposlouchá. Jedete si krásnou krajinou, příroda vás zve do svého lůna a vaše partnerka vám jakoby nic, položí ruku na stehno. Než aby jste se vybourali, raději zastavíte a vrhnete se na sebe. Na vystupování není čas, proč se ještě zdržovat. Rychle sklopíte sedačky a spácháte sex o jakém se vám ani nesnilo. Když se vše dobře vyvine a oba docílíte uspokojení, nikdo vám nic neukradne a vy se po několika minutách vydáte na cestu, tak budete na sex v autě vzpomínat s jasným leskem v očích.

Komentáře

Top články

Vaše dotazy

Typy ženského orgasmu

Submisivita a dominance ve vztahu