Jste pro sebe těmi pravými?

Najít tu pravou lásku, není nic snadného. Navíc to nepoznáte po prvním rande. To, zda jste si souzení, zjistíte, až po několika měsících vztahu nebo soužití. Jste neurčitě nešťastní a nemůžete se rozhodnout, jestli je to jenom nějaká přechodná krize, nebo jste uvízli ve vztahu s někým, kdo si vás nezaslouží? Jak poznat, že se k sobě nehodíte?

Vyprchala mezi vámi veškerá chemie

Možná se vám nestýská po časech, kdy jste byli plni sexuální touhy a jediné, co vás neustále napadalo, byl sex s vaší láskou. Někdy jsou totiž projevy touhy opravdu nepříjemné. Obzvláště v situacích, kdy se to vůbec nehodí - např. na poradě s ředitelem. Neexistence jakékoli jiskry je ale mnohem horší. Pusu si dáváte spíše z povinnosti, společná ložnice se stává zlem a i při převlékání se začínáte před partnerem skrývat. Je to váš případ? Pak honem rychle začněte přikládat na poslední žhavé uhlíky.


Před rodinou a přáteli ho neustále omlouváte

Jednou se rozplýváte nad povahou svého miláčka, podruhé si pochvalujete, jak jsou pracovití, a proto s vámi na rodinném setkání nemohou být. Ale jen co přijdete domů, veškerá slova chvály z vás vyprchají. Protože váš protějšek se zdá být nudný, stereotypní, zkrátka bez čehokoli zajímavého. Vychvalovat miláčka kvůli tomu, abyste obhájili vlastní rozhodnutí - být s tou konkrétní osobou - není recept na štěstí. Začněte hledat opravdové kvality, kterých si na něm vážíte.

S nejhorším se svěřujete někomu jinému

Rodiče nebo nejlepší kamarádi samozřejmě uslyší věci, které byste miláčkovi nesvěřili ani za nic. Jenže! Vaše druhá polovička vám má být životní oporou. To na jejich rameni se máte vypovídat z nejhorších obav i největších přání. Protože na svých společných ramenou nesete tíhu světa. Pokud tohle nemáte a místo toho se raději svěříte jinde, moc vám to spolu neklape. Zamyslete se, proč se vlastně sobě nesvěřujete? Protože mu / jí nevěříte? Protože si stěžujete na něj / na ni? Nebo proto, že se vám po komunikaci s nimi ještě přitíží? Ani jedna z možností není dobrá.

Smích ve vašem vztahu neexistuje

Vzpomínáte si, kdy jste se spolu od plic zasmáli? Smích totiž redukuje stres a napětí, produkuje a šíří po těle hormony štěstí a sbližuje lidi. Pokud se ale spolu nesmějete, něco ve vašem vztahu není ani zdaleka ideální. Bát se zasmát je úplně nejhorší. Nebo "jen" nemáte stejný styl humoru a každý se tak smějete v jiných situacích? I to vypovídá, že se k sobě tak úplně nehodíte.

Komentáře

Top články

Vaše dotazy

Typy ženského orgasmu

Laktobacilóza