Jak poznat, že je do Vás nejlepší kamarád zamilovaný?

Dávejte si pozor na signály ze strany vašeho kamaráda. Vášnejlepší kamarád vás zná velmi dobře a je možné, že to došlo tak daleko, že se do vás zamiloval. Je několik znaků, podle kterých to můžete poznat:
  • Váš kamarád je ve vaší přítomnosti velmi tichý. Je to znakem toho, že nechce říct nic "hloupého", čím by se před vámi shodil.
  • Váš kamarád se vám nedokáže podívat zpříma do očí na déle než pár sekund. Je to znakem toho, že se bojí dát najevo svoji lásku k vám.
  • Váš kamarád vás neustále pozoruje. V tomto případě si zase nemohou pomoci a musí se na vás neustále dívat. Není jednoduché poznat, jestli vás miluje!
Snažte se s ním strávit nějaký čas. Pokud to taky tak cítíte, běžte častěji ven, abyste se sobě postupně svěřili s tím, že chcete být spolu co nejvíce. Často dochází k vtipným scénkám, když jdou lidé ven. A navíc…. váš kamarád se vám může bez zábran svěřit s tím, že vás miluje.
Hledejte znaky flirtování. Flirtování nikdy nelže, pokud tedy umíte flirtovací techniky "číst". Pokud ne, tak se nemusíte strachovat. Tady je několik základních rad:
  • Bude hledat důvody proto, aby se vás mohl dotýkat. Může se vás dotknout na rameno, paži nebo ruku; pokusit se vás obejmout kolem ramen, porovnávat vaše ruce či vás z nějakého důvodu držet za ruku. Do této kategorie samozřejmě patří objímání a líbání.
  • Požádá vás o nějakou pomoc. Např.: podržet batoh, pomoct s domácími povinnostmi nebo s úkolem. Něco může znít naprosto nevinně, ale pokud si zároveň všimnete i jiných znaků flirtování, tak je to jasné.
  • Skládá vám komplimenty více než přátelským způsobem. Opět je těžké poznat, jestli se jedná o flirt nebo ne. Může to být něco jako:
    • "Wow, opravdu ti to jde s tou sekyrou. Nikdy jsem nevěděla, že jsi tak...mužný!"
    • "Vždycky jsi nejlíp oblečená ze všech svých kamarádek. I když máš na sobě UGGS a mikinu, tak vypadáš líp, než tvé kamarádky, které jsou namalované a mají na sobě podpatky."
Položte nějakou navádějící otázku. Když jste sami, tak se zeptejte na něco nevinného, jako: "Požádal bys mě na plese o tanec?" nebo "Kdo je podle tebe tvůj nejlepší kamarád?" Pokud máte štěstí, tak řekne, že vy. Na to můžete odpovědět něco ve stylu: "Jé, myslím si to samé o tobě" a zkuste jej obejmout. Tady je několik dalších otázek, které mu můžete položit. Nepoužívejte je však příliš často:
  • "Komu nejvíc důvěřuješ? Pokud by byl konec svět a musel bys zachránit jen jednu osobu, kdo by to byl?"
  • "Doufám, že se mi to nikdy nestane, ale pokud by se nějaký kluk rozhodl nejít se mnou na ples, šel bys se mnou místo něj? Ať vím, jestli s tebou můžu počítat."
Hledejte znaky, které jsou podobné těm, jak se choval v blízkosti holek, které se mu líbily v minulosti. Pokud jste mohli pozorovat, jak se chová, když někoho měl nebo se mu někdo líbil, tak asi i víte, jak se v takových situacích chová a co očekávat.
  • Například: pokud zčervenal v blízkosti holky, která se mu líbila a červená teď i s vámi, tak je to jasným znakem toho, že se mu líbíte. Je to jakoby vám říkal "Líbíš se mi" přímo do očí.
  • Nebo si váš nejlepší kamarád často procházel poznámky své bývalé holky a najednou to dělá i s vašimi. Může to být náhoda anebo taky nemusí. Hledej, Sherlocku!
Pozorujte jeho chování ve skupině přátel. Pokud jste s ním a s jeho přáteli, tak pozorujte, jestli se vám věnuje nebo ne. To je velmi dobrým indikátorem toho, jestli se mu líbíte. Dejte si však pozor! Někteří lidé vás mohou ignorovat, protože jsou příliš stydliví nebo nervózní a raději se vám mezi lidmi budou vyhýbat, aby se neztrapnili. Takže se tím nenechte odradit.
Prostě se na to zeptejte (volitelné). Pokud si nejste jistí, tak se n to prostě zeptejte. Je to jediný zaručený způsob, jak zjistit, jestli se mu líbíte. Má to však svá rizika! Nemusí chtít se vám opravdu svěřit, aby tak neohrozili vaše přátelství. Nebo si může myslet, že on se vám líbí a chtějí, abyste se ho na to zeptali.
  • Ujistěte se, že chcete, aby se z vašeho kamarádství stal vztah. Pokud tomu tak nechcete, tak se raději na nic neptejte a nechte to vyšumět. Pokud je to on, kdo udělá první krok, tak pak o tomu můžete mluvit.
  • Pokud se ho na to chcete zeptat, tak řekněte něco jako: "Nechci tě vyděsit, ale všimla jsem si, že se něco mezi námi mění a zajímalo by mě, co si o tom myslíš. " Bude mít skvělou příležitost vám říct, že se mu líbíte.
  • Pokud se vám váš kamarád neotevře nebo řekne něco jako: "Zbláznila ses? Jsme kamarádi, to je všechno.", tak to nechte být a řekněte: "OK. Jen jsem byla zvědavá. Super." Pokud bude mít strach se vám svěřit se svými opravdovými pocity, tak mu může chvíli trvat, než se rozhodne vám je říct. Buďte trpěliví a soucitní a nevyvíjejte na něj tlak.
Naznačte mu, že je do vás možná zamilovaný. Je možné, že budete muset udělat první krok. Bude to obtížné, ale bude to stát za to.
  • Nedělejte z toho vědu, prostě mu jednoduše naznačte, že k vám možná chová trochu "romantičtější" city. Zkuste něco jako: "Už jsi někdy přemýšlel nad chozením s… bože, já nevím.. se mnou?" Pak se usmějte a snažte se situaci odlehčit.
  • Nechovejte se zoufale, aby si váš kamarád nemyslel, že se s ním bavíte jen proto, že chcete kluka. Může ho to sice dnes rozhodit, ale zítra bude v pohodě.

Komentáře

Top články

Vaše dotazy

Typy ženského orgasmu

Laktobacilóza