Co si ve vztazích nalháváme?

Prozradíme vám sedm věcí, za kterými se nejčastěji schováváme a předstíráme, že jsou jinak.
  1. Klid X Nervozita.
    Mnoho žen se snaží dlouho zastírat to, že jsou nervózní v momentu, kdy je jejich partner na blízku. Pokud vám někdy řekne žena "já nejsem nikdy z partnera, nebo jeho chování nervózní", zřídka kdy je to pravda.
  1. Očekávání omluvy X Hledání viny sama v sobě
    Je přirozené, že se cítíte být raněná, když vám partner ublíží, a měla by přijít jeho omluva. Pokud nepřijde, a vy začnete sami vnitřně hledat důvody k jeho ospravedlnění, pak se dostanete do dynamické nerovnováhy. Nakonec se místo otázky na jeho vinu "proč to udělal", dostanete na "jak jsem to zavinila".
  1. Udržení kontaktů X Ztráta spojení s realitou
    Nejste takoví, jací jste byli dřív. Přetrhali jste kontakt s minulým životem, přáteli a zájmy, které vás naplňovali a činili šťastnými. Pokud tvrdíte, že vám nic z toho nikdy nebude chybět, nebo že to tak není, pravděpodobně lžete sami sobě.
  1. Dáte na instinkt X Deaktivovali jste svůj alarm
    Se spokojeným vztahem přišel i příjemný pocit klidu a jistoty. I přes to se snažte za všech okolností udržet svůj vnitřní bezpečnostní systém v činnosti. Důvěřujte svým instinktům, které vám nejlépe napoví, jestli je všechno v zalité sluncem, nebo ne.
  1. Jste sami sebou X Snažíte se být dokonalí
    Pokud se obtěžkáte emocionálními zátěží, abyste se stali pro svůj protějšek dokonalými, a aby byl za každou cenu spokojený, připravte se na dlouhou, nezdravou a vyčerpávající cestu. Pamatujte si, že to, jak vás vnímají ostatní, je odrazem toho, jak se vy sami cítíte. Buďte sví a budete spokojení a žádaní. Obklopujte se lidmi, kteří vás vyhledávají pro to, kým jste a ne kým byste mohli být.
  1. Vyzařujete spokojenost X působíte unaveně a sklesle
    Pokud se vám stane, že se vás vaši nejbližší začnou ptát, jak se cítíte a jestli je všechno v pořádku, může to být jasným znamením, že se chováte jinak, než je obvyklé, aniž byste si to sami uvědomovali. Může to být známka toho, že jste s tím nepravým, nebo že jste se po cestě za jeho spokojeností až příliš odklonili od toho, co chcete právě vy.
  1. Radost
    Radost je přirozený stav bytí. Nejde o žádné neočekávané záchvaty nezvladatelného štěstí. Radost je pocit pohody, kdy sami cítíte, že život je prostě fajn a že si to zasloužíte. Zdraví vztah vás naplní radostí až po okraj. Vyhořelý vztah má vliv spíše na lhostejnost, kterou začnete vůči partnerovi a v podstatě k celému bytí pociťovat.

Komentáře

Top články

Vaše dotazy

Typy ženského orgasmu

Laktobacilóza