Zacyklené vztahy

Mnoho lidí má pocit, že si neustále vybírá stejného partnera. Totiž toho špatného. Myslíte si, že bez ohledu na cokoli, skončíte vždy s tím samým typem člověka? Možná za to může způsob, jak jste se rozešli se svým prvním partnerem.

Strach z rozchodu

Už od pradávna jsme naprogramováni bát se neznámého. I proto se některé páry nechtějí rozejít, ačkoliv se ve vztahu oba dva trápí. I když se konečně odhodlají, ani tehdy nemusí mít ještě vyhráno. S rozchodem se potřebujete vyrovnat jak vědomě, tak emočně. Jinak se můžete tzv. zacyklit a každý další vztah bude zrcadlit vždy ten první.

Správně se rozejít

Termín "správně se rozejít" se poslední roky skloňuje až příliš často. Většina lidí ale netuší, co si pod tímto pojmem představit. Teprve až to zvládnete, pochopíte o co šlo. Bohužel typický příklad nezvládnutí takového rozchodu jsou rozvody, kde se bývalí manželé nemohou ani cítit. Mstí se, pomlouvají se a bývalému partnerovi nemohou přijít na jméno. S koncem vztahu se nesmíří. A tím ho ne úplně ukončí.

Odmítněte jednu cestu a vydejte se novou

I po nejbolestivějším rozchodu si najděte chvilku klidu pro sebe. Zapřemýšlejte o tom, co vám vztah vzal i dal. Proč jste byli zrovna s tímto konkrétním člověkem? V čem vás vztah i partner / partnerka poučili? Teprve poté si ujasníte, jak jste se ocitli na cestě životem právě s tím / tou a ne jiným / jinou. Vezměte svůj bývalý vztah jako fakt. A bez lítosti se posuňte dál. Vydejte se na novou cestu k vašemu štěstí a vaší lásce.

Neuzavřete se

Neukončené vztahy se s vámi potáhnou. Každý další partner tedy bude velmi podobný tomu předešlému. A vztah nakonec skončí úplně stejně. Nezůstaňte rezignovaní v jednom z nich s myšlenkou, že si nikoho jiného nenajdete. Najděte si čas vyrovnat se s rozchodem a s koncem této životní etapy. Díky tomu se dostanete z bludného kruhu. V dalším vztahu pak budete mít velmi reálnou šanci, že najdete svou životní lásku a že tentokrát už to konečně vyjde.
Zdroj: Elite Date

Komentáře

Top články

Vaše dotazy

Typy ženského orgasmu

Laktobacilóza