Čím si nevědomky ničíte vztahy?

Jste ve vztahu spokojení, ale najednou se u vás objeví hádky? Opustil vás váš milovaný? Možná i teď cítíte, že něco není úplně v pořádku a váš vztah začíná skřípat! Známe čtyři chyby, kvůli kterým si pod sebou vždycky podříznete větev.



Ať mezi sebou máte sebesilnější pouto, pokud ho budete dostatečně dlouho a často testovat, přijdete na to, že se jednou zlomí. Vztahy jsou totiž křehké! Na to pozor.

Nepodporujete se v kariéře

Pánové i dámy si budují kariéru, skrze kterou si tak trochu dokazují, jací jsou borci. Všichni! Nezáleží na tom, jestli děláte vrcholového manažera nebo uklízíte kanceláře. Skrze kariéru se realizujete. Často trávíte v práci více času než s partnerem / partnerkou doma. Touha po úspěchu je veliká. Pokud vám však chybí doma ocenění, začne to mezi vámi skřípat. Navzájem se tedy podporujte v kariéře, ale i ve svých osobních snech. Uvidíte, jak si budete rozumět.

Děláte absolutně všechno společně

Myšlenka "jsou jako jedno tělo a jedna duše" je sice krásná, ve skutečnosti ale nereálná. Ne v tom smyslu, že byste spolu trávili každou volnou minutu a byli šťastní. Oba potřebujete trochu volnosti, abyste nasbírali nové zážitky a mohli se na sebe těšit. Všimli jste si, jak se malé děti vždy víc těší na toho rodiče, se kterým tráví méně času? Ten rodič je jim totiž vzácnější! Žijte spolu, ale ne jako když jste svázaní pupeční šňůrou.

Povídáte si úplně o všem

Asi to zní zvláštně. Pokud spolu ale sdílíte absolutně všechno, začne to po čase nudit. Stejně tak neříkáme, ať jste za každou cenu tajemní. Zvolte zlatou střední cestu. Partner není váš psycholog ani vrba. Povídejte si, svěřujte se. Netlačte se ale navzájem do situací, které vám nejsou příjemné. Jeden je vždy zákonitě sdílnější, než ten druhý. Svěřte se také občas kamarádovi, kamarádce nebo zmíněnému psychologovi.

Spolčujete se s JEJICH kamarády

Je skvělé, když si porozumíte i s přáteli vašeho miláčka. Jenže je tu jistá hranice, za kterou nikdy nechoďte. Jejich kamarádi jsou jejich, jakkoli dobře si s nimi rozumíte. Nejhorší pak je, když se spolčíte s někým z jejich okruhu a využíváte toho proti svému miláčkovi. Ať máte jakékoli problémy, svěřte je svým kamarádům, ne kamarádům vaší partnerky / vašeho partnera.
Zdroj: Elita Date

Komentáře

Top články

Vaše dotazy

Typy ženského orgasmu

Laktobacilóza