Co muži dělají, když Vás milují?

1. Miluje a respektuje vás takovou, jaká jste

V kultuře povrchní krásy a jednorázových vztahů, když muž skutečně miluje ženu, tak na ní miluje všechno, nejen její krásu.
Miluje ji proto, jaká je. Miluje její nedostatky, stejně jako její ctnosti. Respektuje její rozhodnutí a volby v životě.

2. Je váš největší roztleskávač

Když muž miluje ženu, netouží být úspěšný jen sám. Chce, aby i ona byla úspěšná ve všem, proč se rozhodne.
On je její největší fanoušek a nejhlučnější roztleskávač. Věří jí a tomu, co může dosáhnout. Chce, aby každý věděl, jaká skvělá je.


3. Chrání vás

Muž se sám postaví mezi nebezpečí a tu, kterou miluje. Chrání ji nejen před fyzickou újmou, ale i emocionálním traumatem. Zůstává vždy ve střehu a je připraven, aby se v jediném okamžiku postavil tváří v tvář hrozícímu ublížení.
Nezvedá ruce na ty, které miluje. Nikdy by nepřekročil svůj úmysl.

4. Přijímá vážně kroky

V těžkém období, kdy se vyžadují vážné rozhodnutí, muž přikročí a podniká kroky. Nepřenese odpovědnost na jiných. Přebírá veškerou zodpovědnost sám na sebe. V případě potřeby ze sebe udělá oběť.
Jeho osobní pohodlí a bezpečnost jsou druhořadé úvahy. Když se něco pokazí, vezme vinu a odpovědnost na sebe a dá věci opět do pořádku.

5. Cení si váš názor

Když vás muž miluje, vaše názory pro něj hodně znamenají. Nezáleží mu na tom, co si o něm myslí jiní, ale záleží mu na tom, co si o něm myslíte vy.
Záleží mu na tom, co si myslíte o politických, náboženských nebo obchodních záležitostech. Vaše názory na všechny záležitosti, velké i malé, jsou pro něj důležité.

6. Poslouchá

Když mluvíte, zastaví se ve své činnosti a poslouchá vás.
Co říkáte je pro něj důležité, i když jsou to běžné triviální věci. Věnuje vám pozornost, protože jste nejdůležitější osobou v jeho světě.

7. Nezapomíná

Nezapomíná na věci, jaká je vaše oblíbená barva, jakou kávu máte ráda a jaké typy knih ráda čtete. Nezapomíná, protože jste pro něj důležitá. Pro vás to může být triviální, ale pro něj jste středem jeho světa.
Je váš největším fanouškem a pamatování si toho, jakou zmrzlinu máte ráda, je pro něj přirozené.

8. Najde způsob, jak věci vyřešit

Pokud ho budete potřebovat, zastaví se v jeho činnosti a najde způsob, aby vám pomohl. Bude hodinu opravovat tiskárnu, aby ji zprovoznit, a pak půjde do práce.
Jste pro něj důležitá, proto si vždy najde způsob, jak věci uskutečnit. Není to pro něj žádný problém. Je to známkou jeho oddanosti.

9. Miluje vás dost na to, aby s vámi šel ven

Když vás muž miluje vroucí láskou, pak nemá problém jít s vámi večer ven s kamarádkami. Není náročný na svůj čas.
Chápe, že jste zaneprázdněná a máte svůj vlastní život. My všichni potřebujeme čas sami pro sebe, pro přátele, abychom dělali vzrušující věci.

10. Chybíte mu

Když musíte cestovat za prací, nebo za rodinou, chybíte mu, když odejdete.
Přemýšlí o vás, když jste pryč a posílá vám krátké zprávy, abyste věděli, že mu chybíte. Bude se těšit, když vás uvidí a když se vrátíte zpět.

11. Cítí vaši bolest

Pokud trpíte, on trpí stejně. Je to jako by cítil fyzickou bolest. My muži míníme chránit své družky a pokud se trápí, pak jsme nějak selhali při jejich ochraně. Chceme zmírnit jejich bolest a chránit je před ublížením.
Nechceme vidět ty, které milujeme, aby se trápili.

Komentáře

Top články

Vaše dotazy

Typy ženského orgasmu

Laktobacilóza