16 příznaků, že jste potkali tu svou nebo toho svého

1. Bez obav vyprávíte o svých vnitřních prožitcích
Co by se vám dřív zdálo těžké a, se s tím pravým odehrává přirozeně a lehce. Víte, že nebudete odsuzováni pro něco, co se stalo nebo děje. Proto je pro vás mnohem snazší se otevřít a nechat se poznat v té pravé podobě.
2. Můžete spolu mlčet a nebát se neporozumění
Nepotřebujete spolu ustavičně rozmlouvat, aby vám spolu bylo dobře. Dokážete společný trávit čas v útulném tichu a vnímat jeden druhého. Kontakt konec konců nemusí vždycky znamenat dlouhé řeči.


3. Už se nemusíte dohadovat, co cítí váš partner
Jste v klidu, nesedíte v nervózním očekávání na krajíčku židle, když čekáte odpověď na SMS nebo reakci na zavolání. Ten váš/ta vaše z vás udělá prioritu svého života, stejně tak, jako vy ji uděláte z něj/ní.



4. Dokážete spolu nesouhlasit, aniž byste jeden druhého shazovali
Můžete spolu nesouhlasit dokonce i dost často, a přesto to nevede ke sporům a hádkám. Názor toho druhého respektujete a vyslechnete ho vždycky v klidu a bez podráždění.
5. Probouzíte v sobě vzájemnou touhu, i když neexistuje žádný objektivní důvod
To, jak on nebo ona pijí kávu nebo o něčem vyprávějí, na vás působí stejně eroticky, jako byste dotyčného viděli bez oblečení. Vábí vás sama podstata toho druhého; více než pouhý jeho vzhled.
6. Nebudete se bát přiznat k některým svým zvláštním zvykům
Nejen že podivnůstky toho druhého bez problémů akceptujete a berete je v klidu, ale občas se k nim dokonce přidáváte a přebíráte je.
7. Seznámíte dotyčného se svými přáteli
Nemáte strach, že vám kamarádi vaši volbu neschválí, nebo že řeknou, že byste si zasloužili někoho lepšího. Konečně jste našli někoho, kdo k vám má stejně vroucí vztah jako vy k němu a nemůžete se dočkat, až ho ukážete svému okolí. Vůbec nepochybujete, že si ho všichni zamilují stejně jako vás.
8. A jeho kamarády budete mít rádi jako ty své
Neprotahujete tvář a netrpíte při vidině nutnosti strávit nějaký čas s partnerovými či partnerčinými přáteli. Užíváte si upřímně a s radostí jejich společnosti a ochotně byste s nimi trávili i daleko víc času. Vždyť konec konců, zvláštní lidé přece přitahují také zvláštní a samozřejmě tu nejlepší společnost!
9. Bude vám spolu dobře, i když neděláte něco zvláštního
Můžete strávit celý den různými drobnostmi v domácnosti a mít požitek z každé minuty, kterou tak spolu prožijete. Nemáte potřebu dělat bůhvíco zvláštního nebo velkolepého, když jste spolu. Bavíte se i všedními činnostmi, kterým přítomnost partnera dodá kouzlo. Lenošit ve dvou je stejně zábavné jako třeba zabývat se obyčejným úklidem.
10. Vzájemné doteky jsou jedno velké potěšení
Ať jde o náhodný nevinný kontakt nebo dotek nabitý vášní, vaše těla jsou ideálně naladěna jedno na druhé. Můžete partnerovi jen tak položit hlavu na rameno a vzít ho za ruku, nebo ho vášnivě obejmout a přitisknout se k němu. Všechno bude přijato jako něco naprosto přirozeného.
11. Vždycky vám spolu bude veselo
Ať už se díváte na opravdu vtipnou televizní show nebo se jen tak povalujete v pyžamech, v každé situaci se najde něco, nad čím se dá žertovat a od srdce se spolu zasmát. Když jste spolu, je život desetkrát víc ozářen sluncem a nabit energií.
12. Nebudete se muset ustavičně kontrolovat
Nemusíte přemýšlet nad tím, jak se správně vyjádřit, co říci a jak se vhodně zachovat. «Váš" člověk vyslechne všechny vaše myšlenky a vždycky porozumí. Jakékoli napětí ve vztahu je tím předem zlikvidováno.
13. Povídáte si o všem, snadno a bez zábran
Nebudete si muset lámat hlavu nad tématem k hovoru. Mluvit spolu můžete prostě o všem. Začnete - a dialog se může táhnout celé hodiny. Nemůžete se ho nabažit.

14. Můžete si ze sebe navzájem utahovat, aniž byste se dotkli citů toho druhého
Nemáte neustálý pocit pohybu na ostří nože, když se v dobrém odvážíte zažertovat na partnerův účet. Vzájemně znáte svůj smysl pro humor a víte, jak druhého "popíchnout", aniž byste překročili jisté meze.
15. Nebudete se SMS nebo voláním čekat na "vhodnou příležitost"
Když natrefíte na něco, co by podle vašeho soudu mohlo toho druhého pobavit, nebudete se ostýchat poslat mu dvě nebo tři esemesky, protože vás nebude mučit obava, že jste snad vlezlí a dotěrní. Vaše kontakty nejsou žádná operační hra, jsou projevem skutečné vzájemné přitažlivosti, která neustává ani na okamžik.
16. Bude vám srdečně jedno, co si o vašem vztahu myslí okolí
Určitě nehodláte vyzvonit každou změnu a každý krok vpřed ve vašem vztahu na sociální síti nebo tam ventilovat podrobnosti ze svého osobního života. Nebudete se nervovat, jestli a jak partnera "přijmou" rodiče, zda budou obracet oči v sloup nebo pochvalně přikyvovat. Víte, co cítíte a tečka. Jste si svou volbou jisti a poprvé po dlouhé době nepociťujete potřebu nějakého schválení.

Komentáře

Top články

Vaše dotazy

Typy ženského orgasmu

Laktobacilóza