Sex ve třech

Když jsou v ložnici tři...
Sex ve třech rozhodně není pro každého. Člověk musí být schopný a ochotný zkoušet nové věci, jinak to nepůjde. Ať už je ten třetí člověk muž, nebo žena, je nutné, aby si partneři ujasnili své cíle předem. Není možné jít jen tak na blind a brát všechno, co je kolem. Často jsem se setkala s páry, kde jeden chtěl a druhý ne. Nebo že se naopak nemohli dohodnout, zda to zkusí s dalším klukem, nebo holkou. Je proto nutné probrat všechny otázky, které jsou se sexem ve třech spojené. Pokud to chcete vyzkoušet, je potřeba držet se zásadních pravidel.

Žárlivost
Pokud je jeden z partnerů silně žárlivý, k sexu ve třech by nikdy dojít nemělo. Žárlivá polovička se totiž může domnívat, že by o svého partnera po tomto zážitku přišla. Váš přítel by se mohl třeba zamilovat do slečny, kterou jste k těmto hrátkám přizvali. Pokud žárlivost nedokážete udržet na uzdě, budete po tomto zážitku akorát zklamaní.
Větší dávka exhibicionismu
Je jasné, že stydlivý člověk bude mít se sexem ve třech daleko větší problémy než člověk, který s nahotou problémy nemá. Nebo to holt bude chtít větší dávku alkoholu!
Jasné představy, jak to má vypadat
Vaše představy jsou důležité, proto je potřeba domluvit se jak s partnerem, tak s další přizvanou osobou na věcech, které se budou odehrávat. Případně zavrhnout nemožné alternativy.
Přizvat kamaráda/kamarádku?
Po pár drincích vám to může připadat jako skvělý nápad. Řeknete si, že je to člověk, kterého znáte, a o to to bude snazší. Ale opak je pravdou. Problém je právě v tom, že toho člověka znáte. Buďte proto opatrní, aby se vám následně přátelství tímto krokem nepokazilo. Nemusí se to stát vždy. Může však následovat stydlivost, to, že kamaráda/kamarádku už nechcete vidět a podobně. Tak to dobře zvažte!
Nenechte se nutit
Pokud zrovna pro vás nejsou milostné hrátky ve třech to pravé ořechové, nenechte se partnerem nutit. Každý zkrátka není příznivcem sexu s více osobami. Pro někoho je to velmi intimní věc, pro někoho to je jen zkušenost.

Komentáře

Top články

Vaše dotazy

Typy ženského orgasmu

Laktobacilóza