Nepravidelné měsíčky

Menstruační cyklus vynechává nebo několik měsíců chybí
Pokud není nikterak nemocná samotná děloha a jde jen o projev méně obvyklé hormonální situace, není nutné se nechat od gynekologa stresovat a "léčit" umělými hormony s jejich závažnými až smrtícími vedlejšími účinky (mrtvice mladičkých dívek).
Statistický průměr nemusí být nutností pro každou jednotlivou ženu:
  1. Znal jsem paní, která má celý život měsíčky nejvýše 2x ročně a přesto porodila 2 zdravé děti.
  2. V celé přírodě jen lidská samice menstruuje každý měsíc- je to zbytečná ztráta energie a velká přírodní anomálie, které se lidstvo (především gynekologové) křečovitě drží.
Nejspíše byl hluboký smysl této zvláštnosti v tom, aby bylo mnoho příležitostí k otěhotnění - jen tak jsme KDYSI mohli přežít proti silnější přírodě.
Dnes už je lidí dost, ženy nemusí být co chvíli těhotné a tak ani menses každý měsíc není nezbytnost, pokud s tím nemá žena žádné SKUTEČNÉ zdravotní potíže (kromě "starosti", že je jiná než ostatní).
Takže:
  • Máte nějaké skutečné tělesné zdravotní problémy, pokud nemáte měsíčky?
  • Nejste v nějakém dlouhodobém přetížení duševním či tělesném? (náročné sportování apod.)
  • Kolik měříte a kolik vážíte kg?
Pokud má totiž žena méně než 22% tukové tkáně z celkové váhy - může mít prodloužení či chybění cyklu tento důvod.
Informace nad rámec materialistického vidění světa:
Některé ženy mohou mít sníženou menstruaci v souvislosti s lepším využitím energie pánevního dna. K podobným jevům (kladně přijímaným) může dojít v souvislosti s tantrickou transformací sexuální energie. Ta může sloužit něčemu užitečnějšímu, než je krvácení… Kromě prožitků tzv. vnitřního "kosmického" orgasmu jde především o pragmatické využití k regeneraci organismu a ke zpomalení procesů stárnutí.

Komentáře

Top články

Vaše dotazy

Typy ženského orgasmu

Laktobacilóza