Jak poznat správnou velikost podprsenky

Obvod pod prsy, který si nameříme ve výdechu a těsně, ZAOKROUHLÍME NA NÁSOBKY PĚTI DOLŮ a poté ještě jedno číslo obvodu ubereme (zmiňovaných 5-10 cm :-) - to je náš obvod podprsenky. NENÍ to VŠEOBECNĚ PLATNÁ POUČKA, samozřejmě nejvíce záleží na Vás, co od podprsneky požadujete a jak se v ní cítíte.
Například si naměříme obvod pod prsy 73 cm, nejprve zaokrouhlíme reálný obvod dolů na 70 cm a poté ještě jedno číslo obvodu ubereme, jsme tedy na obvodu 65 a budeme kupovat podprsenky s tímto obvodem, ne s obvodem 75 či 70, který by nám doporučila většina velikostních tabulek!
Čím máte obvod pod prsy větší a kolem hrudního koše máte více tuku, je větší možnost utahování obvodu než u dámy, která má obvod pod prsy např. 65 a hrudní koš má samou kost a kůži. Dámy s větším obvodem pod prsy a s více špíčky si mohou dovolit ubrat o více centimetrů a tyto špíčky stáhnout.
V tabulkách už potom stačí najít k výslednému obvodu tu správnou velikost košíku (zjistíme měřením přes prsa v nejširším místě a bez podprsenky. Pokud máte velká nebo povislá prsa můžete se změřit v podprsence bez výztuže.).
Prsa musí podpírat obvod, ne ramínka!! Natažený obvod podprsenky by měl zhruba odpovídat MÍRÁM POD PRSY a košíčky by měly být i po UPRAVENÍ PRSOU dostatečně velké!!

Komentáře

Top články

Vaše dotazy

Typy ženského orgasmu

Laktobacilóza