Sexuální polohy

Misionářská poloha
Nejčastější poloha při milování, prostě "klasika". Její výhodou je, že si oba partneři vidí do obličeje a mohou se líbat. Většina aktivity je hlavně na muži. Žena ležící na zádech však může pohybovat pánví v rytmu mužových pohybů. Polohu lze ozvláštnit změnou pozice nohou, kdy jimi žena obejme muže kolem pasu. Umožní mu tím hlubší průnik. Jindy může rozkoš zvýšit naopak natáhnutí nohou. Dochází tím k výraznější stimulaci Venušina pahorku a klitorisu.
Poloha zezadu
Poloha, při které žena klečí na všech čtyřech a muž do ní proniká zezadu je pro mnoho párů tou nejvíce vzrušující. Muž má při ní výhled na ženin zadeček a může si hrát s jejími ňadry. Penis proniká hluboko a díky svému sklonu může ženu dráždit na nejcitlivějších místech pochvy. Vítanou změnou může být vyzkoušení této polohy vestoje, kdy se žena opírá o zeď nebo kus nábytku.
Na koníčka
Při této poloze žena obkročmo nasedá na mužův penis. Její pohyby při milování připomínají jízdu na koni. Většina aktivity je v tomto případě na ženě. Svými pohyby si může sama určovat hloubku i rytmus průniku. Pro muže je velmi vzrušující pohled na prsa a možnost jejich dráždění volnýma rukama.
Vestoje
Poloha vestoje patří k těm náročnějším sexuálním "výkonům". Je vhodná pro milování ve sprše nebo "rychlovky" na neobvyklých místech. Vyžaduje od muže pevné paže a silná stehna. Veškerá aktivita přitom záleží na něm. Milování ve stoje si lze usnadnit opřením ženy o zeď. Může se stát, že se v této poloze dlouho neudržíte. Nevadí. Začátek vestoje může být i vzrušujícím zážitkem před pokračováním v posteli.
To jsou jen některé z možných poloh. Pro pobavení a inspiraci můžete sáhnout po oblíbené Kámasútře.

Komentáře

Top články

Vaše dotazy

Typy ženského orgasmu

Laktobacilóza