Přípravky pro prevenci a léčbu vaginálních mykóz

Přípravky pro prevenci a léčbu vaginálních mykóz

Mycí gel s aktivním stříbrem se dodává slisovaný do kostky, a tak tvarem připomíná normální mýdlo. Gel ale mýdlo neobsahuje. Je pH neutrální a díky obsahu iontů stříbra má desinfekční účinky. 1 kostka gelu stojí 455,- Kč.
Gel z dužiny listů Aloe Vera obsahuje minerální látky, vitamíny, esenciální aminokyseliny, flavonoidy, antioxidanty a cukry. Všichni známe pozitivní účinky Aloe na popáleniny. Gel z aloe má ale také antibakteriální a fungicidní účinky. Aktivní cukry obsažené v aloe stimulují navíc imunitní systém.
Užívání 30 ml (2 polékové lžíce) dvakrát denně po dobu alespoň jednoho měsíce působí jako účinná prevence proti vaginálním mykózám. Lahev 1 L gelu stojí 922,-Kč a gel je u nás k dostání s broskvovou nebo medovou příchutí.
Koncentrát gelu z Aloe Vera můžeme aplikovat lokálně - tedy na noc zavést do pochvy - zavádí se asi 10 ml. Pokud už máte dost používání chemie, kdykoli přijde nějaké svědění, nebo pálení, zkuste léčbu koncentrátem Aloe Vera. Rozhodně se Vám uleví. Aloe Vera také napomáhá obnovení přirozené mikroflóry v pochvě a tak působí zároveň jako prevence další infekce. Tubu se 100 ml Aloe Vera gelu prodáváme za 492,- Kč

Komentáře

Top články

Vaše dotazy

Typy ženského orgasmu

Laktobacilóza